Kiinteistöhuoltoa ei kannata jakaa eri alan yrittäjille säästöjen toivossa, vaan keskittää kaikki toiminta yhteen moniosaajaan. HT-Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa teille kaikki kiinteistönhoidon työt ilman välikäsiä ja yhdellä sopimuksella. Valittavana on joko kiinteistöönne tarpeita vastaava ympärivuotinen kokonaishuoltosopimus tai esimerkiksi vain talvikunnossapito auraustöineen ja hiekoituksineen.

Kiinteistönhoidon moniosaaja

Me emme ole vain kiinteistöhuoltopalvelu – meiltä saat myös remontit ja huollot samalta toimittajalta. Normaalitilanteessa huoltoyhtiön havaitessa, että muuttoauto on vaurioittanut pihavalaistusta, voi korjausta joutua odottelemaan jopa viikkoja. HT-Kiinteistöpalvelut yhdessä HT-Remonttien kanssa huoltaa kaatuneen pihavalaistuksen entistä ehommaksi heti ongelman havaittuaan. Usein ennen kuin asukkaat edes ehtivät ilmoittaa asiasta.

Sopimusasiakkaat voivat ilmoittaa viosta ja puuteista helposti asiakassivustolta, kohdasta Vikailmoitukset. Suurille asiakkaille voidaan myös luoda oma asiakassivu, jossa on taloyhtiön tiedotteet ja yhteystiedot.

Keskittämällä kiinteistöhuollon meille, saat mm.

  • oman yhteyshenkilön, joka on tavoitettavissa 07.00 – 17.00
  • yksilöllisen asiakassivuston
  • kokonaisvaltaisen kiinteistönhoidon
  • osaavan ja ympäristön tuntevan remonttiyhtiön palvelukset
  • 24/7 päivystyksen vuoden jokaisena päivänä
  • nopean ja luotettavan huoltoyhtiön, joka palvelee sinua kaikissa tilanteissa.

Ole rohkeasti yhteydessä ja soita numeroon 0400 850 735 tai tee tarjouspyyntö sivuiltamme.